Yrittäjän mentoripaketti edullisesti

 

Yrittäminen on yksinäistä puuhaa. Kaveriporukasta voi löytyä kanssayrittäjiä, jonka kanssa voi vaihtaa ajatuksia. Vaihtuuko keskustelun sävy valitteluksi ja yleisen tilanteen päivittelemiseksi?  Ehkä, ehkä ei. 

Jos sinulla on keskustelukumppanina henkilö, joka haluaa paneutua yrityksesi toimintaan, kuuntelee, kyselee, antaa palautetta ja neuvoo tilanteen niin vaatiessa?  Auttaisiko se näkemään tilanteesi paremmin ja tekemään ratkaisuja? 

Tällainen mentoripaketti on käytettävissäsi.  Voimme tavata säännöllisin välein ja katsoa, mitkä asiat kaipaavat ”valaisemista”.  Tai tapaamme sen kerran kun on tarve.

Mentoritapaamisen hinta on 52 euroa + alv 24 %.  Aikaa käytämme 1 - 1,5 tuntia.  Lisäaika veloitetaan tuntiperusteisesti 46 euroa per tunti + alv. 24 %.  Mahdolliset matkakulut lisätään hintaan, ellei ole toimialuettamme. 

Summa ei ole iso, jos miettii, mitä se voi tuottaa. Tarjolla on asiantuntemusta pitkällä kokemuksella, niin taloushallinnossa, yrityksen perustamisessa ja korjausliikkeiden ohjauksessa. Olemme kokeneita konkareita, niin 90-luvun pankkikriisin syissä ja seurauksissa, kuin tulevan taloustilanteen visioissa. 

Mentoripaketti ei edellytä  muuta asiakkuutta.

Tartu tilaisuuteen, tämä on edullinen!

Ota yhteyttä tästä