Hinnasto

Jendem Oy tilitoimiston hinnasto perustuu pääosin tuntiveloitukseen. Se on selkeä ja reilu veloitusperuste, ilman ajo-vienti-sekamelskaa. Tunti on minimi veloitus ja siinä ehtii käsittelemään hyvin selkeän ja pienen yrittäjän kuukausikirjanpidon alv-ilmoituksineen.


Voit toimittaa aineiston haluamallasi tavalla, siisti tiliotteen järjestykseen kasattu materiaali, vähentää aina käsittelyaikoja. Materiaalin voi toimittaa postitse, itse tuotuna tai sähköisesti. Tärkeintä, että noudatat sopimuksen mukaisia toimitusaikoja, tämä auttaa yhteistyössä.

Kirjanpidon ja palkanlaskennan veloitukseen sisältyy raportointi asiakkaalle sekä viranomaisilmoitukset.

Sekä kirjanpidon, että palkanlaskennan minimiveloitus on 1 tunti.

Myynti- ja ostoreskontran veloitus kattaa reskontran ylläpidon, päivityksen ja seurannan. Ostoreskontraan on luonnollista sisällyttää maksuliikenteen hoito. Toki saat hyväksyttäväksesi maksuun menevät laskut ennen lopullista maksatusta. Usein kuitenkin asiakas haluaa itse hoitaa niin maksuliikenteensä, kuin laskutuksensa seurannan. Tämä onkin suotavaa yrityksensä tilan hallinnan ja kassavirran riittävyyden kannalta.

Yritysasioita ovat esimerkiksi muutoksenhakutyöt tai yrityksen perustaminen. Kaikenlainen viranomaisiin, rahoittajaan ja sidosryhmiin päin tehtävä työ.

Perustamistyö on asiakassuhteen aloittamiseen liittyvä kertaluonteinen kulu, joka sisältää mm. yrityksen perustamisen järjestelmäämme, kirjanpidon vertailutietojen tallentamisen sekä palkansaajien perustietojen tallentamisen.

Lisäpalvelut hinnoitellaan erikseen. Näitä ovat esimerkiksi ostolaskujen sähköinen käsittely ja kierrätys, kustannuspaikkaseuranta, asiakas- ja tuoterekisterin perustaminen järjestelmään, sähköinen arkisto, matka- ja kululaskujen hallinta sekä asiantuntijapalvelut.

Maksutonta asiakkaillemme on soittaminen meille. Joten, jos olet asiakkaamme ja mielessäsi on jokin asia, johon tarvitset kirjanpitäjän apua, niin meille saa soittaa ja kysyä. Harkitaan sitten yhdessä, tarvitseeko tehdä jotakin toimenpiteitä, jolloin veloitamme niistä erikseen sovittavien tilitoimistotöiden veloituksella.

Kaikkiin hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero.

Kirjanpito

48,00 € / h

Palkanlaskenta

48,00 € / h

Laskutus

46,00 € / h

Myynti-/ostoreskontra

46,00 € / h

Yritysasiat

50,00 € / h

Tilinpäätös

50,00 € / h

Elinkeinotoiminnan veroilmoitus

50,00 € / h

Osinko- ja osakaslainojen vuosi-ilmoitus

120,00 € / kpl

Palkanlaskennan vuosi-ilmoitus

120,00 € / kpl

Perustamistyö järjestelmään

46,00 € / h

Muut tilitoimistotyöt (erikseen sovittavat)

46 - 50,00 € / h