Palvelut

Tilitoimisto tuotteet

Tilitoimisto tuotteet

Kirjanpito Kausi-ilmoitukset Veroilmoitukset Saatavien valvonta ja muistutus Maksuliikenne Laskutus Aloittavien yrittäjien neuvonta Talouden konsultointi

Yrittämisen haasteet

Yrittämisen haasteet

Yritystoiminnassa kohdataan monenlaisia haasteita. Jotkut haasteet ovat kausittaisia ja toiset jatkuvia.

Kaikki on tilapäistä

Kaikki on tilapäistä

Maailma muuttuu ja niin yrityksenkin tilanteet muuttuvat. Miten voi suunnitella toimintaa ja ottaa mahdolliset yllättävätkin muutokset huomioon. Yhdessä tutustumme yrityksen tilanteeseen, talouden luvuin ja yleisen tilanteen pohjalta. Sen perusteella on helpompi tehdä tulevaisuudelle onnistuvia ratkaisuja.

Vision on, muu on vielä auki

Vision on, muu on vielä auki

Yrittäjälle tulee tilanteita, että tietää mitä tavoittelee, mutta ei tiedä miten se tehdään. Yritysohjaus on yhdessä sparraamista ja budjetointia järkevissä raameissa. Yritysstrategian luomisessa käytämme mm. Sinisen Meren mallia, joka toimii erittäin hyvin pienen yrityksen työkaluksi.

Kassavirran riittävyys

Kassavirran riittävyys

Eri toimialoilla on omat ominaispiirteet, jotka näkyvät erityisesti yrityksen kassavirrassa. Kassavirran hallintalääkkeet ovat siksi tarpeen. Kausivaihtelut on kyettävä hallitsemaan, jotta voidaan jatkaa ilman epäterveitä kuluja. Tämän oivaltamiseen tarjoamme apua.

Lentoon

Lentoon

Yhdessä pyrimme kaikin keinoin auttamaan ja edistämään asiakkaittemme liiketoimintaa. Huomioimalla talouden kertomaa viestiä ja ennakoimaan myös tulevaa.

Toimialan omat tarpeet

Toimialan omat tarpeet

Vuosien varrella monet erilaiset toimialat ovat tulleet tutuiksi. Ymmärrämme niiden erityispiirteet pyrimme auttamaan tutuiksi tulleissa tilanteissa.

Taloushallinto ja yrityspalvelut

© 2015 by Jendem
Proudly created with Wix.com